• Besedy

          • V septembri sme na škole privítali kpt. Mgr. Húskovú z Policajného zboru Martin, aby sme sa porozprávali o nástrahách internetu, v čom a ako byť na sociálnych sieťach opatrní, aby sme neohrozili seba a svoju rodinu. Tiež sme rozobrali bezpečnosť na cestách a dopravné predpisy, ktoré už školák má ovládať. Pracovníčka Regionálneho ústavu verejného zdravotníctva v Martine p. Lojková nám porozprávala o dentálnej hygiene a zásadách zdravej výživy. Žiaci pozorne počúvali a aktívne sa zapájali, za čo dostali od obidvoch prednášajúcich pochvalu.

          • Ako vzniká kniha?

          • Na túto otázku sme vo štvrtok 22. septembra hľadali odpoveď na besede s oteckami Ninky a Sárky, s pánom Ráheľom a pánom Grajciarom. Pán Ráheľ pripravuje knihu  príbehov o Necpaloch a ich obyvateľoch. Porozprával nám ako  nápad urobiť knihu vznikol, ako sa k príbehom dostal a čo všetko musel urobiť, aby takáto kniha mohla vzniknúť. Pán Grajciar  porozprával o technickej stránke vzniku knihy. Doniesol mnoho názorných ukážok, aby žiaci pochopili celý postup výroby knihy. Deti dostali  nálepky, obaly a sladkosti. Strávili sme spolu veľmi príjemnú hodinku, za čo im pekne ďakujeme.

        • Nadpis

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.