• Výsledky súťaže iBOBOR

          • Informatická súťaž iBOBOR,  ktorej symbolom je sympatický a inteligentný bobor je rozšírená vo viac ako 54. krajinách.  Na Slovensku tento rok prebehla v dňoch 7. - 11. novembra.

             Naši žiaci súťažili v dvoch kategóriách: 2. a 3. ročník bola kategória Drobci, 4. ročník kategória  Bobrík. Celkovo sa  na Slovensku  súťaže zúčastnilo 24 566 Drobcov a 32 369 Bobríkov. Z našej školy súťažilo 12 žiakov a 5 z nich bolo úspešnými riešiteľmi. Blahoželáme a pochvalu dávame: Peťko Poloha, Marek Predáč, Tomáš Čurgali, Miška Orlovská, Matúš Šramel.

          • Ako si umývame ruky

          • Vo štvrtok 4. novembra nám pracovníčky Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Martine prišli porozprávať prečo je dôležité  umývať si ruky, aké choroby sa špinavými rukami šíria a zároveň nám ukázali, ako správne sa to robí. ŽIaci si po aplikácii dezinfekčným gélom pozreli pod UV lampou, ako majú ruky čisté. Mnohé deti boli presvedčené, že si ruky umyli dostatočne, a lampa odhalila pravý opak. Na záver dostali úlohu - naučiť svojich najbližších doma správne si umývať ruky.

        • Nadpis

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.